Op alle iPhone 16-modellen kun je straks alle iOS-games spelen

Geplaatst: 6 dagen geleden om 14:55
Gisteren deed Apple de nieuwe iPhone 16-modellen uit de doeken. Het bedrijf liet daarbij weten dat je op elk iPhone 16-model alle iOS-games kunt spelen.

Dat is anders dan bij de vorig jaar uitgekomen iPhone 16-smartphones. Daarop kon je bepaalde grafisch intensieve games - zoals Resident Evil 4 Remake, Death Stranding en Assassin's Creed Mirage - alleen op de iPhone 15 Pro (Max) spelen. Als je een reguliere iPhone 15 had, had je dus dikke pech.

Dat is bij de iPhone 16 gelukkig niet het geval. Alle modellen van de aanstaande nieuwe smartphone hebben dankzij de A18-chip ondersteuning voor ray tracing en kunnen dus de nieuwste games aan. Goed nieuws dus als je wel van een spelletje houdt op je smartphone en overweegt om de iPhone 16 aan te schaffen!

Als we het dan toch over games hebben: in vergelijking met de iPhone 15-onthulling werd er niet zoveel nieuws getoond, maar Honor of Kings: World kwam wel voorbij. De op de Chinese moba gebaseerde iOS-game moet ergens volgend jaar verschijnen.

De iPhone 16 gaat 969 euro kosten, de Plus 1119 euro, de Pro 1229 euro en de Pro Max 1479 euro. De nieuwe modellen komen op 20 september uit. Nieuw aan de smartphones is onder andere dat ze een Apple Camera Control-knop hebben. Deze knop aan de zijkant van de smartphone laat je heel gemakkelijk de foto-app openen, foto's maken en in- en uitzoomen.

View post on TikTok
Watch on YouTube
Watch on YouTube

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.