Opnieuw wapens getoond van Monster Hunter Wilds

Geplaatst: 9 augustus om 13:41
De afgelopen dagen poept Capcom als een malle video’s uit waarin wapens en gameplay getoond worden van Monster Hunter Wilds. Vandaag zijn de Hunting Horn en de Gunlance aan de beurt.

De Hunting Horn, een persoonlijke favoriet van de PU-redacteur van dienst, is een stomp wapen waarmee je zowel schade aanricht als buffs uitdeelt. Dat doe je aan jezelf en teamgenoten, door verschillende toetsencombinaties aan elkaar te rijgen. Sommige combinaties richten, zoals je in onderstaande video ziet, extra schade aan terwijl je buffs uitdeelt.

Watch on YouTube

De Gunlance is, zoals de naam al een beetje verklapt, geweer en lans in één. Zodoende is het wapen effectief op langere afstanden, maar sommige schoten hebben wel iets meer tijd nodig om op te laden. De gunlance vertrouwt op explosieve munitie en krachtige straal-aanvallen, maar met één druk op de knop wissel je naar de lans en bijbehorend schild.

Watch on YouTube

Monster Hunter Wilds komt volgend jaar uit op PlayStation 5, Xbox Series en PC. Tijdens Gamescom kun je meer informatie verwachten over de game.

Dwayne VranckenVan origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online fighting games. Begon bij Metal Gear Solid op de PlayStation en vindt inmiddels dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.