Opvallende VR-versie van Hitman 3 komt volgende week uit

Geplaatst: 29 augustus om 13:57
In Hitman 3 kon je je doelwitten al op ontelbaar veel manieren omleggen, maar nu kun je dat ook nog eens in virtual reality beleven.

Hitman 3 VR Reloaded was al een tijdje aangekondigd, maar nu is de releasedatum onthuld en die is ineens wel heel dichtbij. Op 5 september verschijnt de game voor de Meta Quest 3: dat is dus volgende week.

De versie is best opvallend, omdat het een andere grafische stijl heeft dan de originele game. Volgens ontwikkelaar XR Games is dat om het nog immersiever te maken, maar het was vast ook lastig om het zo realistisch te krijgen op een headset. Daarnaast kunnen spelers nu lekker in iedere hand een geweer vasthouden, is de gebruikersinterface opnieuw ontworpen voor VR en zijn de bewegingsopties bijgewerkt.

Hitman 3 kwam oorspronkelijk in 2021 uit en gooide toen hoge ogen, vooral door de vele verschillende manieren waarop je je moordmissies uit kon voeren. Ook in de nieuwe gameplaytrailer van de VR-versie zien we hoe Agent 47 niet alleen geweren gebruikt om mensen uit te schakelen, maar bijvoorbeeld ook een banaan.

Watch on YouTube
Erik NusselderRedacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.