Ori and the Will of the Wisps voorlopig niet naar Switch

Geplaatst: 29 juni 2020 om 08:30Aangepast: 22 augustus om 08:51
Ori and the Will of the Wisps komt voorlopig nog niet uit op de Nintendo Switch. Dat heeft de lead engineer van de game, Gennadiy Korol, gezegd op Reddit.

Tijdens een Ask me Anything-post stelde een fan de vraag of er al gedacht wordt aan een port voor de Nintendo Switch. Vorig jaar kwam de port van Ori and the Blind Forest al uit op de hybride-console van Nintendo en werd zeer goed ontvangen. Korol zegt hierop dat het voorlopig nog niet gaat gebeuren. “Op dit moment hebben we niets te delen als het gaat om de port van Ori and the Will of the Wisps”, zegt hij. "Ik kan je vertellen dat het een extreem moeilijke port wordt om de game in 60 fps te draaien op Nintendo Switch."

Ori and the Will of the Wisps had tijdens de lancering al moeite om te draaien op de Xbox One, dus het is logisch dat het nog lastiger is om de game goed te laten werken op de Nintendo Switch. Ori and the Will of the Wisps is nu uit op de Xbox One en pc.

Lees hier onze review over Ori and the Will of the Wisps.

-39652446
Jolien MauritszIk ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.