Pc-versie Death Stranding uitgesteld

Geplaatst: 21 april 2020 om 10:39Aangepast: 22 augustus om 08:55
De pc-versie van Death Stranding is een maand uitgesteld. Dat maakte ontwikkelaar Kojima Productions bekend in een statement.

Death Stranding kwam vorig jaar al uit op PlayStation 4. Dit jaar moest op 2 juni de pc-versie van de game verschijnen, alleen is de release nu met meer dan een maand uitgesteld naar 14 juli. De reden hiervoor is dat de gamestudio tijdelijk dicht gaat vanwege het coronavirus. In een verklaring zegt Kojima Productions dat dit het team wat meer ruimte geeft, terwijl de thuiswerkoproep van kracht is. De volledige verklaring is hieronder te lezen.

Death Stranding is nu beschikbaar op PlayStation 4. De pc-versie moet nu 14 juli uitkomen. Lees hier onze review over de PlayStation 4-versie van de game.

Jolien MauritszIk ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.