Pc-versie Dragon Age: The Veilguard meer dan 200.000 uur getest

Geplaatst: 22 augustus om 13:06
BioWare heeft meer dan 200.000 uur aan playtests gedaan voor Dragon Age: The Veilguard.

Dat maakt de ontwikkelaar bekend in een nieuwe blogpost. Volgens de studio gaat veertig procent van de interne capaciteit voor playtests naar de pc-versie van Dragon Age. Dat komt neer op 200.000 uur lang testen op performance en compatibility.

Zodoende heeft de pc allerlei features die je niet in de consoleversie zitten. Denk aan ondersteuning voor ultrawide-resoluties, onbegrensde frame rate, DLSS 3, dynamische resoluties en verschillende raytracing-functies. Wil je alle snufjes bekijken die je in de pc-versie aantreft, check dan deze link.

The Veilguard is de vierde game in de Dragon Age-serie. Als hoofdpersoon Rook, die je zelf vorm mag geven, moet je samen met een groep kompanen de wereld redden van boze elvengoden. De releasedatum van 31 oktober lekte vorige week al; een iets te enthousiaste medewerker publiceerde veel te vroeg een reclame met de releasedatum.

Dwayne VranckenVan origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online fighting games. Begon bij Metal Gear Solid op de PlayStation en vindt inmiddels dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.