Rockstar Games legt nieuwe versie Red Dead Redemption 2 vast

Geplaatst: 24 september 2019 om 08:58Aangepast: 3 februari 2023 om 13:17
Rockstar Games heeft een nieuwe versie van Red Dead Redemption 2 vastgelegd. Mogelijk gaat het om de pc-versie van de game.

Er zijn in het verleden meerdere hints geweest naar een pc-versie van Red Dead Redemption 2, dat Rockstar eind vorig jaar net als het origineel aanvankelijk alleen voor consoles uitbracht. Eerder diende Rockstar Games een beoordeling voor 'Bonaire' in, dat vervolgens werd geweigerd. Velen vermoedden dat het ging om dlc voor de game.

Het lijkt er echter op dat het ging om de pc-versie van Red Dead Redemption 2, want na een tweede afwijzing is de game te vinden op de Australische classificatiewebsite. De beoordeling is identiek aan de andere versies en vergelijkbaar met de pc-versie van GTA 5 wordt de game los vermeld.

-39692942

Rockstar Games Launcher

Hoewel het nog geen officiële bevestiging is dat Rockstar Games een pc-versie van de game uitbrengt, lijkt het erop dat de uitgever zich klaarmaakt voor een aankondiging. Recent lanceerde daarnaast de Rockstar Games Launcher, een platform voor alle pc-games van de ontwikkelaar.

Recent merkten Red Dead Online-spelers op dat er zombies voorkomen in de game. Dit was vlak na de lancering van de laatste grote update, die roleplaying introduceert.

Jacco PeekHoofdredacteur Gamer.nl. Zwak voor The Witcher, Pokémon en egels.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.