PlatinumGames komt binnenkort met grote aankondiging

Geplaatst: 19 februari 2020 om 15:11Aangepast: 22 augustus om 08:52
Op 27 februari doet PlatinumGames zijn tweede grote aankondiging van 2020. De eerste aankondiging was de kickstarter voor The Wonderful 101.

De grote aankondiging werd deze week bekendgemaakt in het magazine Famitsu. De aankondiging zelf verschijnt op 27 februari in hetzelfde blad.

Eerder dit jaar kwam er een mysterieuze site online van PlatinumGames. Op deze site staat nu een beschrijving bij een van de sterren, namelijk TW101R KS, dit slaat op The Wonderful 101. Lager op de pagina is meer informatie over de aankondiging te vinden en de nummers twee, drie en vier met de beschrijving "coming soon".

De Kickstarter-campagne van The Wonderful 101 heeft inmiddels meer dan anderhalf miljoen dollar opgehaald. Hiermee hebben ze de originele streefdoel behaald. Op het moment van schrijven staat de teller op omgerekend 1.553.492 euro.

Waar de overige drie nummers voor staan is dus nog niet bekend.

Zoë BonefaasZodra ik een Game Boy in de hand gedrukt kreeg, was ik om. Het leukste van games vind ik de verhalen die ze vertellen. Favorieten zijn Assassin's Creed, Skyrim, Stardew Valley en Life is Strange. Buiten verhalen in videogames ben ik ook fan van verhalen op andere manieren. Voor de hand liggend dus v

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.