Playground onthult morgen nieuwe Forza Horizon 5-uitbreiding

Geplaatst: 22 februari 2023 om 07:00Aangepast: 24 februari 2023 om 14:14
De nieuwe uitbreiding voor Forza Horizon 5 wordt donderdag 23 februari uit de doeken gedaan.

Dat heeft ontwikkelaar Playground Games bekendgemaakt. De uitbreiding wordt onthuld in een livestream op het Twitch-kanaal van Forza Horizon. De stream begint om 18:00 uur Nederlandse tijd. Hoe de uitbreiding er ongeveer uit gaat zien is nog niet bekend.

De vorige uitbreiding van de game voegde Hot Wheels toe. Daarmee werd over-de-top-gameplay aan de racegame toegevoegd, met allerlei loopings om overheen te scheuren. Voorganger Forza Horizon 3 kreeg ook al een Hot Wheels-uitbreiding.

Forza Horizon 5 kwam op 5 november uit voor Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Het spel is ontwikkeld door Playground Games en laat spelers door een open wereld gebaseerd op Mexico rijden. Het spel is inmiddels door meer dan 28 miljoen mensen gespeeld.

De game kreeg een 8,5 op Gamer.nl. "Forza Horizon 5 is een prachtige, gelaagde en omvangrijke representatie van de globale autocultuur. Of je nu wilt driften in een opgevoerde Supra of de supersnelle elektrische Porsche Taycan op z’n staart wilt trappen, Forza Horizon 5 doet het met verve," concludeerde Sander Hölsgens in zijn recensie. 

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.