PlayStation 5 te reserveren bij Nedgame

Geplaatst: 9 oktober 2019 om 12:24Aangepast: 3 februari 2023 om 13:07
Vanaf nu is het mogelijk om de PlayStation 5 te reserveren bij Nedgame. Met een aanbetaling van 50 euro kunnen geïnteresseerden de nieuwe console van Sony pre-orderen.

De prijs en releasedatum voor de PlayStation 5 zijn nog niet bekend, dus de pre-order bij Nedgame is enkel zodat geïnteresseerden voorrang krijgen op het moment dat de console uitkomt. Zodra de prijs van de PS5 bekend is kan de rest van het resterende bedrag betaald worden.

Naast Nedgame heeft Game Mania ook aangegeven dat ze de PlayStation 5 beschikbaar maken voor reservering. Vanaf woensdag 9 oktober is de console te reserveren in de winkels met een aanbetaling van 50 euro. Op de website van Game Mania staat dat een reservering geen garantie biedt om de PlayStation 5 in handen te krijgen op de releasedatum: “Omdat het nog niet bekend is hoe groot de eerste oplage van de PlayStation 5 gaat zijn, kunnen wij niet garanderen dat iedereen op de wachtlijst een exemplaar op dag van release kan ophalen.”

De PlayStation 5 komt dit najaar wereldwijd uit. Een exacte releasedatum is nog niet bekend. Lees hier over alle games die tot nu toe voor de nieuwe console van Sony bevestigd zijn.

-39652145
Zoë BonefaasZodra ik een Game Boy in de hand gedrukt kreeg, was ik om. Het leukste van games vind ik de verhalen die ze vertellen. Favorieten zijn Assassin's Creed, Skyrim, Stardew Valley en Life is Strange. Buiten verhalen in videogames ben ik ook fan van verhalen op andere manieren. Voor de hand liggend dus v

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.