PlayStation Plus-games november bekend, PS5-spelers krijgen Bugsnax

Geplaatst: 29 oktober 2020 om 06:03Aangepast: 22 augustus om 08:51
Middle-Earth: Shadow of War en Hollow Knight: Voidheart Edition zijn de PS Plus-games van november. PlayStation 5-bezitters krijgen daarnaast Bugsnax gratis bij hun abonnement. Dat heeft Sony onthuld via hun href="https://blog.playstation.com/2020/10/28/playstation-plus-collection-details-revealed-your-november-playstation-plus-games/">eigen website</a>.

Van 3 november tot 30 november kunnen PS Plus-leden de twee PlayStation 4-games zonder extra kosten downloaden. Middle-Earth: Shadow of War kwam in 2017 uit en kreeg van ons een 6,5. De Voidheart Edition van Hollow Knight bevat de hoofdgame en de vier uitgebrachte uitbreidingen. Het spel komt oorspronkelijk uit 2018 en kreeg op Gamer.nl een 9,5.

Naast deze twee games krijgen spelers die een PlayStation 5 kopen een extra verrassing. De PS5-versie van Bugsnax is vanaf release gratis beschikbaar voor abonnees. Het spel is vanaf 19 november zonder extra kosten te downloaden. Je hoeft bovendien niet direct een nieuwe console te kopen, want de game blijft tot 4 januari 2021 verkrijgbaar.

Ontwikkelaar Young Horses heeft bovendien een launchtrailer van Bugsnax uitgebracht. Ook is bekendgemaakt dat er een fysieke versie van de game wordt uitgebracht en dat de PS4- en PS5-versie aparte lijsten voor trophies hebben.

Watch on YouTube
Erik NusselderRedacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.