Update: PlayStation Plus-games van volgende maand

Geplaatst: 28 november 2019 om 07:51Aangepast: 3 februari 2023 om 12:37
De Playstation Plus-games zijn bevestigd, het gaat inderdaad om Titanfall 2 en Monster Energy Supercross -The Official Videogame.

Update: De lek van de Poolse website is bevestigd door PlayStation, de gratis games zijn inderdaadTitanfall 2 en Monster Energy Supercross - The Official Videogame.

Origineel bericht: Op de website is het nu niet meer terug te vinden, maar gelukkig hebben wij een screenshot weten te maken (zie onder). De Poolse versie van de PlayStation-website meldt dat de PlayStation-plus games van volgende maand Titanfall 2 en Monster Energy Supercross zijn. Deze games vervangen Nioh en Outlast, de gratis games van november.

In Monster Energy Supercross kunnen spelers officiële motorrace-circuits ervaren, zoals Daytona, met echte coureurs uit de 250SX- en 450SX-klasse. De speler doet mee aan kampioenschappen om de beste coureur te worden. Tevens is er de mogelijkheid om zelf circuits te creëren die online gedeeld kunnen worden.

-39429250

Titanfall 2 is een first-person shooter die is uitgebracht in 2016. In Titanfall 2 besturen spelers Titanen, exoskeletten in mecha-stijl en hun piloten. Deze piloten zijn behendig en zijn uitgerust met een verscheidenheid aan vaardigheden, variërend van wall-running tot cloaking. De singleplayer-campagne speelt zich af in een science fiction-universum en volgt het verhaal van Jack Cooper, die een band heeft met de Titan BT-7274 omdat deze vroeger van zijn mentor was. Samen gaan ze op een zoektocht om te voorkomen dat de Interstellar Manufacturing Corporation (IMC) een superwapen lanceert dat de Militie-planeet Harmony dreigt te vernietigen. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Lees dan hier de review.

-39681694

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.