PlayStation VR2 staat mogelijk centraal tijdens CES 2023

Geplaatst: 22 december 2022 om 14:05Aangepast: 2 februari 2023 om 13:58
PlayStation VR2 staat mogelijk centraal tijdens de persconferentie van Sony tijdens de Consumer Electronics Show van 2023.

Dat blijkt uit de thumbnail van de livestream die alvast klaar staat op YouTube. Op het plaatje is een vrouw met de headset op haar hoofd te zien. De persconferentie vindt plaats op 4 januari 2023 en begint om 02:00 uur Nederlandse tijd.

De Consumer Electronics Show is een evenement in Las Vegas waar een hoop aankondigingen op het gebied van technologie worden gedaan. Vorig jaar werd de naam van PlayStation VR2 officieel onthuld, alsmede een hoop specificaties van het apparaat. Zo werd onthuld dat de headset een 4k hdr oledscherm heeft met een resolutie van 2000x2040 per oog en maximaal 120 frames per seconde. Verder heeft PlayStation VR2 inside-out-tracking, zodat een losse camera niet nodig is.

PlayStation VR2 komt op 22 februari uit en kost zeshonderd euro. In het pakket zitten de headset, de Sense-controllers en stereo en een koptelefoon voor stereogeluid. Op dezelfde dag komt ook een oplaadstation voor de controllers uit voor de prijs van 49,99 euro. Daarnaast komt er op dezelfde dag ook een bundel met vr-game Horizon Call of the Mountain uit. Deze bundel gaat 649,99 euro kosten.

Watch on YouTube
Jari KlapwijkDie ene gozer die nog nooit Star Wars en Harry Potter heeft gekeken. Speelt wel graag een spelletje en of dat nou van Xbox, PlayStation of Nintendo is, zal hem een worst wezen.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.