Pokémon Scarlet en Violet op het internet gelekt

Geplaatst: 7 november 2022 om 13:15Aangepast: 2 februari 2023 om 14:39
Op het internet worden al diverse afbeeldingen met spoilers van Pokémon Scarlet en Violet gedeeld.

Daar waarschuwt de Amerikaanse YouTuber Austin John Plays voor in een video op zijn kanaal. John adviseert spelers om sociale media zoals Twitter en Facebook te vermijden. De afbeeldingen die sinds zondag op het internet worden gedeeld lijken afkomstig uit een Spaanstalig land en tonen onder andere pokémon die nog niet zijn onthuld.

De spoilers lijken nu afkomstig van een of twee bronnen, maar de kans is groot dat daar de komende dagen meer bronnen bij komen. Sommige mensen blijken de game elf dagen voor release al in handen te hebben. Het is niet voor het eerst dat de Pokémon-reeks met een lek te maken heeft. In januari werd Pokémon Legends: Arceus al een week voor release gestreamd. Datzelfde gebeurde bij Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl in 2021.

Pokémon Scarlet en Pokémon Violet komen op 18 november uit op de Nintendo Switch. De games spelen zich af in een nieuwe regio die geïnspireerd lijkt op Spanje. De games bevatten een open wereld waarin pokémon rondlopen, zoals ook in Pokémon Legends: Arceus en delen van Pokémon Sword en Pokémon Shield het geval was.

Watch on YouTube
Jari KlapwijkDie ene gozer die nog nooit Star Wars en Harry Potter heeft gekeken. Speelt wel graag een spelletje en of dat nou van Xbox, PlayStation of Nintendo is, zal hem een worst wezen.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.