Prince of Persia: The Lost Crown-dlc Mask of Darkness biedt nieuwe locatie

Geplaatst: 7 september om 10:45
Prince of Persia: The Lost Crown wordt binnenkort van een nieuwe vertelling voorzien: het is dlc die Mask of Darkness heet. Hierin wordt een nieuwe omgeving toegevoegd genaamd Radjen’s Mind Palace. Je komt hier nieuwe vijanden, valstrikken en meer tegen, maar je hebt alleen toegang als je in de campaign bent ontsnapt uit de Depths en als je de Shadow of the Simurgh-kracht hebt.

Goed om te weten: Sargon kan de amuletten en krachten die hij nu bezit niet gebruiken. Alleen de Rush of the Simurgh-dash en de Shadow of the Simurgh. Je zal jezelf dus even opnieuw moeten uitvinden om heelhuids door dit gebied heen te komen. 

Rogina is te spreken over The Lost Crown: “In totaal zijn er negen zijmissies om te ondernemen en deze verschillen van fetchquests tot het doden van vervloekte wezens en monsters. Maar uiteindelijk lijkt het doel van alle sidequests te zijn om je de map op een grondige manier te laten verkennen, iets wat ik alleen maar toejuich. Van de Raging Sea, waarin de tijd letterlijk stilstaat, tot de prachtige natuur van het Hyrcanian Forest en de gestoorde alchemisten in de Archives: elk gebied is het waard om volledig te verkennen. Al is het maar om de creatieve vijanden, de prachtige en sfeervolle muziek en de indrukwekkende animatielagen, die in verschillende snelheden bewegen, te bewonderen.” Straks komt daar dus een gedeelte bij om te verkennen.

Prince of Persia: The Lost Crown - Mask of Darkness verschijnt op 17 september.

Watch on YouTube

Laura JennyRoots in Nintendo-games, als puber veel uren in PC-spellen gestoken en nu kan ze niet kiezen welke console haar favoriet is. Haar favo game wel: Super Mario World, hoewel ze altijd openstaat voor een nieuwe nummer 1. Praat veel, maar tikt nog liever. Als het niet over games gaat, dan over films en t

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.