Prince of Persia: The Lost Crown heeft gratis nieuwe content ontvangen

Geplaatst: 10 juni om 22:11Aangepast: 10 juni om 22:11
Tijdens de Ubisoft Forward heeft het bedrijf nieuwe, gratis dlc voor Prince of Persia: The Lost Crown uitgebracht.

De gratis update voegt de Divine Trials toe. hierin zitten uitdagingen die draaien om gevechten, puzzels en platformsecties, alsmede de terugkeer van enkele eerder verslagen bazen. Ook zijn er nieuwe amuletten en outfits om te ontgrendelen.

In september volgt een verhalende uitbreiding voor de game, maar daar is verder nog niets over bekend.

Prince of Persia: The Lost Crown verscheen eerder dit jaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch en pc. Het betreft een metroidvania in een 2D-setting gebaseerd op de klassieke franchise. Spelers gaan in de game op zoek naar de ontvoerde prins Hassan. Het spel wordt qua gameplay vaak vergeleken met genregenoten als Hollow Knight en de Ori-games.

Rogina beloonde The Lost Crown met een score van 92: "Prince of Persia: The Lost Crown maakt het moeilijk om de controller weg te leggen. De vloeiende actie, de prachtige animaties en designs, de creatieve levels en manieren waarop je de map kunt gebruiken... ik kan nog wel een tijdje doorgaan. Platformen en actie worden meesterlijk goed gebalanceerd en het is even uitdagend als voldoenend om de spelwereld en haar geheimen te trotseren. Er zijn her en der wat bugs tijdens baasgevechten, en af en toe is er een gebrek aan responsiviteit van de knoppen, maar dat maakt de game echt niet minder leuk. Dit is de Prince of Persia-game die we anno 2024 verdienen."

Watch on YouTube

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.