Princess Peach in Mario-film opgedoken

Geplaatst: 10 oktober 2022 om 09:41Aangepast: 8 februari 2023 om 00:03
Een uitgelekte McDonald’s-advertentie van de Super Mario Bros-film toont hoe Princess Peach eruitziet op het grote doek.

Nadat eerder het uiterlijk van Mario lekte aan de hand van een nog niet gelanceerde McDonald’s-campagne, is nu ook een poster op het internet verschenen waarop Peach samen met Mario en Toad staat afgebeeld. In de recent verschenen eerste trailer van de Super Mario-film ontbraken enkele belangrijke figuren uit de wereld, waaronder dus Princess Peach.

De poster werd gedeeld door een McDonald’s-medewerker via een Discord-kanaal. Ondanks dat de poster veelvuldig werd verspreid op het internet, zijn bijna alle afbeeldingen inmiddels verwijderd. Online wordt Peach’s uiterlijk vergeleken met dat van een Disney-prinses. In deze inmiddels verwijderde tweet is Peach (via de Wayback Machine) nog terug te zien:

-39092698

In de laatste trailer van de Super Mario Bros-film kregen we onder meer Mario, Luigi, Toad en Bowser te zien en horen - Peach en Donkey Kong ontbraken in die trailer. Peach wordt in de film ingesproken door Anya Taylor-Joy, bekend van haar rollen in The Queen’s Gambit en The Witch.

De Super Mario Bros. Movie verschijnt in april van volgend jaar in de bioscoop en wordt geanimeerd door Illumination, bekend van Despicable Me.

Watch on YouTube
Denian FrankenSchrijft maar al te graag over games en popcultuur. Pokémon-historicus, rpg-liefhebber en ging als kind verkleed als Link met carnaval.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.