Probeer Deathbound nu uit op PS5

Geplaatst: 28 juli om 01:14Aangepast: 28 juli om 08:28
Souls-strijders opgelet! De soulslike Deathbound heeft nu een demo op PlayStation 5.

De PlayStation-demo volgt op die van Steam, terwijl Xbox Series-spelers nog even moeten wachten. Op 8 augustus komt de game uit voor de drie platformen. Trialforge Studio en Tate Multimedia zijn respectievelijk ontwikkelaar en uitgever van Deathbound. Check de demo via de link hieronder:

View post on X

In Deathbound betreed je een wereld waarin geloven die draaien om wetenschap en fantasie met elkaar clashen. Je stapt in de schoenen van een strijder die op elk moment kan wisselen tussen diverse classes. Hoe dat eruitziet check je in de trailer hiernder:

Watch on YouTube

Naarmate je verslagen krijgers absorbeert, kun je hun vaardigheden als skills overnemen en daartussen wisselen. Met een Morphstrike combineer je bovendien verschillende classes voor extra sterke aanvallen. Dit unieke party-achtige systeem moet Deathbound onderscheiden van andere soulslikes. Wat denk jij? Klinkt dit als iets dat je zou willen proberen?

Deathbound komt op 8 augustus uit voor PlayStation 5, Xbox Series X/S en pc.

Dwayne VranckenVan origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online fighting games. Begon bij Metal Gear Solid op de PlayStation en vindt inmiddels dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.