Update: Probleem Cyberpunk 2077-upgrade op PlayStation lijkt opgelost

Geplaatst: 16 februari 2022 om 09:05Aangepast: 3 februari 2023 om 08:39
Update: het probleem rondom het upgraden van de fysieke PS4-versie van Cyberpunk 2077 naar de PS5-versie lijkt inmiddels opgelost.

Diverse gamers melden onder andere op Reddit dat ze inmiddels zonder problemen de PS5-update voor hun fysieke PS4-versie van Cyberpunk 2077 kunnen downloaden. Ook in de reacties op Gamer.nl melden gebruikers dat het is verholpen.

Oorspronkelijk bericht: Sommige PlayStation-gamers hebben problemen met het upgraden van de fysieke PS4-versie van Cyberpunk 2077 naar de PS5-versie.

Op diverse fora en social media maken gamers melding van een probleem rondom de gisteren uitgekomen current gen-upgrade voor Cyberpunk 2077. Gamers op Xbox en PlayStation zouden eigenlijk moeiteloos en kosteloos de upgrade voor hun nieuwe console moeten kunnen downloaden, maar voor sommige PlayStation-spelers die een disk van de game gebruiken, blijkt dat minder soepel te verlopen.

CD Projekt Red laat inmiddels weten er op de hoogte van te zijn en wijt het aan een probleem rondom verschillende regio's. "Als je de disk-versie gebruikt en de update wil downloaden, moet de CUSA (PlayStation-code) passen bij de regio van je PlayStation-account." CD Projekt geeft geen oplossingen aan, maar biedt wel de mogelijkheid om contact op te nemen.

Diverse spelers hebben op internet inmiddels laten weten een oplossing gevonden te hebben. Het probleem ontstaat doordat de fysieke versie van Cyberpunk 2077 uit een andere regio blijkt te komen dan het land waar het PSN-account op staat ingesteld. Dit kan omzeild worden door een nieuw PSN-account aan te maken en daarin de regio te kiezen waar de fysieke editie van de game vandaan komt.

Lees hier meer over de current gen-update voor Cyberpunk 2077.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.