Producer geeft update over verfilming Metal Gear Solid

Geplaatst: 2 dagen geleden om 15:09
Zo lang als sommige van onze lezers leven, gaan er al geruchten rond over een verfilming van Metal Gear Solid. Het zal nog lange tijd duren voordat we de avonturen van Snake ook echt in de bios kunnen zien, maar in de tussentijd is er wel een update gedeeld.

Producer Ari Arad wordt ernaar gevraagd in de Game-nieuwsbrief van Brian Crecente. Uit zijn antwoord blijkt in ieder geval dat het project niet dood is. "We werken nog wat meer aan het script, maar ik kan er nog niet over praten", zegt hij. "Ik denk dat iedereen heel blij en verrast zal zijn."

Arad heeft als producer al ervaring met game-verfilmingen. Zo komen Uncharted en Borderlands uit zijn koker, en is hij ook betrokken bij de aanstaande verfilming van The Legend of Zelda. Als hem wordt gevraagd of Metal Gear Solid het toppunt van gameverfilmingen is, zegt hij dat hij er niet zo naar kijkt. "Dit zijn gewoon films die ik zo goed mogelijk wil maken, weet je wel? Ik denk dat het natuurlijk geweldig zou zijn om Metal Gear goed te doen, want ik denk dat het veel meditatiever is dan andere adaptaties."

De verhalen over een Metal Gear Solid-verfilming gaan al sinds 2006 rond, toen gameregisseur Hideo Kojima zei dat er aan een adaptatie werd gewerkt. In 2010 bleek dit project te zijn geannuleerd, maar in 2012 werd het door Arad nieuw leven ingeblazen. Sinds 2014 is regisseur Jordan Vogt-Roberts, bekend van Kong: Skull Island, aan het project verbonden.

In 2020 werd aangekondigd dat Oscar Isaac de rol van Solid Snake zou gaan spelen, al is hij volgens de geruchtenmolen inmiddels weer uit het project gestapt.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.