PS5-reclame laat fans speculeren over mogelijke nieuwe Uncharted

Geplaatst: 30 januari 2023 om 13:01Aangepast: 21 februari 2023 om 12:46
Een pas uitgekomen PlayStation 5-reclame bevat beelden die mogelijk refereren naar een vooralsnog onbekende game. Fans en websites speculeren dat het om een nieuwe Uncharted-game gaat.

De 'Live from PS5'-reclamecampagne - waar ook hier en hier over wordt geschreven en die hieronder nog eens valt te bekijken - bevat live-action beelden die refereren naar allerlei PlayStation-franchises. Zo komen Horizon, God of War, Returnal, Spider-Man en Ratchet & Clank voorbij.

Er zijn echter ook live-action beelden te zien van een onbekende dame met een fakkel die in een grot een soort schat lijkt te vinden. Waar alle andere beelden duidelijk naar een Sony-franchise refereren, is het niet bekend waar deze beelden over gaan.

Diverse websites - waaronder VGC - en gamefora zoals ResetEra speculeren dan ook over waar de beelden over gaan. Sommigen menen dat het wel eens om een nieuwe Uncharted-game zou kunnen gaan, waarin de dochter van hoofdpersonage Nathan Drake de hoofdrol speelt.

Vorige week gaf ontwikkelaar Naughty Dog nog aan klaar te zijn met de Uncharted-reeks. Fans speculeren echter dat Sony misschien een andere studio aan een nieuwe game in de reeks heeft werken. Hoe dan ook is dit vooralsnog niet bevestigd door Sony.

-39339726
Watch on YouTube

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.