PU Magazine needs you!

Geplaatst: 22 augustus om 14:26Aangepast: 22 augustus om 14:42
Misschien heb je het al meegekregen, maar er zijn wilde plannen om de rubriek YO!Post weer in ere te herstellen in het magazine. Er is alleen één probleem, deze week worden alle inzendingen binnengehaald en onze inbox zit nog vol met dyslectische kleuters die smeken om een gratis PlayStation, Roblox-geld of GTA cheatcodes.

En dus hebben we jullie hulp bij nodig. Stuur je leukste mail, tekening, vraag, opmerking, zure klacht, hersenspinsel, shower thought in over domme shit of over wat er daadwerkelijk gaande is in de game-industrie. Smeek om het terugbrengen van je favoriete franchise, vraag je af waar de hell die ene uitgever mee bezig, laat weten wat beter kan in het magazine of verzin zelf iets en stuur het in naar redactie@pu.nl en zorg dat YO!Post kan bestaan. 

Zit natuurlijk ook iets in voor jou. Deze maand bijvoorbeeld een bijzonder exclusief iets dat we speciaal voor de winnaar meegenomen hebben uit Hawaï. Spannend!

Simon ZijlemansAls je Chrono Cross en Tomb Raider niet de beste games ooit vindt heb ik liever dat je gewoon helemaal niet tegen me praat. Also, neem even abonnementje op het magazine. Thanks.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.