Randomizer-modus toegevoegd aan Salt and Sanctuary

Geplaatst: 4 augustus om 12:25Aangepast: 5 augustus om 08:10
Als donderslag bij heldere hemel heeft Salt and Sanctuary een nieuwe update gekregen. Je kunt nu aan de slag met een nieuwe Randomizer-modus.

Dat onthult ontwikkelaar Ska Studios op Steam. De update voegt opties toe om de boel flink overhoop te gooien. Je kunt kiezen uit Item Randomizer, Monster Randomizer en Scaling Monster Randomizer om je playthrough weer lekker fris en uitdagend aan te laten voelen.

Item Randomizer gooit alle items in de wereld door elkaar, Monster Randomizer doet dat voor de vijanden en de Scaling Monster Randomizer gooit de statistieken van de verschillende vijanden door elkaar.

Een nieuwe update voor deze game is best verrassend, zo acht jaar na release. De update is wel alleen beschikbaar op pc (Steam en Epic Games Store). PlayStation- en Nintendo Switch-spelers hebben vooralsnog pech.

Jari KlapwijkDie ene gozer die nog nooit Star Wars en Harry Potter heeft gekeken. Speelt wel graag een spelletje en of dat nou van Xbox, PlayStation of Nintendo is, zal hem een worst wezen.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.