Redfall-spelers die geannuleerde DLC kochten, krijgen nu geld terug

Geplaatst: 20 juni om 13:29
We kunnen het hoofdstuk Redfall nu definitief afsluiten: Microsoft is begonnen met het terugbetalen van spelers die de nooit verschenen DLC kochten.

Vol goede moed kondigde Arkane Austin vorig jaar nog de Hero Pass DLC aan voor Redfall, die je los kon kopen of inbegrepen zat bij de Bite Back-editie van 100 euro. Die pas zou twee nieuwe helden en nieuwe content toevoegen aan de online vampieren-shooter, maar daar moesten spelers wel érg lang op wachten.

Zoals we inmiddels weten was de game een gigantische flop, is de laatste update inmiddels uitgerold en is Arkane Austin zelfs gesloten. De beloofde DLC is dus nooit uitgekomen.

Een maand geleden werd al beloofd dat getroffen spelers restitutie konden verwachten. Inmiddels heeft Microsoft de portemonnee getrokken en is er begonnen met het terugbetalen. Ook spelers die zelf niet specifiek om geld terug hebben gevraagd, krijgen een bericht en een klein bedrag in hun Microsoft-account. Op Reddit en X wordt daar melding van gemaakt.

Redfall kreeg na zijn release op 1 mei vorig jaar de nodige kritiek te verduren. Zowel critici als het publiek waren niet blij met de technische staat waarin de game werd afgeleverd. Zo viel de frame rate enorm tegen, maar zaten er ook veel bugs en glitches in de game.

Ook onze Marvin gaf de game een onvoldoende in zijn review: “Een shooter waarin je vampiers afslacht met je vrienden klinkt op papier leuk, maar in het geval van Redfall is het in de praktijk vooral frustrerend. Het spel heeft een leuke spelwereld en prima schietactie, maar dat maken de bizarre keuzes, technische problemen, oliedomme vijanden en extreem korte speelduur niet goed. Redfall is een Arkane-onwaardig product.”

View post on X

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.