Regisseur Bioshock-film is erg enthousiast over de game

Geplaatst: 16 november 2022 om 07:51Aangepast: 2 februari 2023 om 14:32
Francis Lawrence, de regisseur van de aankomende Bioshock-film, is erg te spreken over de game waarop de film gebaseerd is.

Dat laat hij weten in een interview met Collider. "Ik denk dat het een van de beste games is die ooit is gemaakt. Het is visueel gezien ook een van de meest unieke games ooit gemaakt. Het thema spreekt mij ook erg aan. Er zitten echte ideeën en filosofieën in verwerkt, en daar is erg goed over nagedacht."

Hij vervolgt: "Veel games hebben een geweldige spelwereld, of een geweldig hoofdpersonage, of geweldige situaties, maar ze bevatten vaak niet de ideeën, het gewicht dat Bioshock wel heeft. Het zijn de echte ideeën en filosofieën vermengd met de ongelooflijke stijl. Ik hou ook erg van de combinatie van genres, het idee dat het een 'period piece' is, maar ook lichaamshorror en sci-fi bevat. Het is een geweldige combinatie en ik denk dat het erg uniek, mooi en vermakelijk kan worden."

Ken Levine, de bedenker van Bioshock, helpt volgens Lawrence ook mee aan de Bioshock-film, dat in samenwerking met Netflix en Take-Two wordt gemaakt. Michael Green - bekend van Blade Runner 2049 en Logan - schrijft het script. Regisseur Francis Lawrence is bekend van films als I Am Legend, The Hunger Games en Constantine. Het is nog niet bekend wanneer de film uitkomt, maar de productie is nog in een vroeg stadium.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.