'Resident Evil 8 is in first-person speelbaar, komt volgend jaar uit'

Geplaatst: 6 april 2020 om 04:23Aangepast: 3 februari 2023 om 11:12
Volgens een nieuw gerucht zou Resident Evil 8 in ontwikkeling zijn bij Capcom, een eerstepersoonsperspectief hebben en in 2021 uitkomen.

Dat meldt AestheticGamer aka Dusk Golem op Twitter. Hij heeft eerder al informatie over diverse horrorgames gelekt, waaronder het bestaan van Resident Evil 3 Remake en de - volgens Konami incorrecte - nieuwe Silent Hill-games.

Volgens hem begon de ontwikkeling van Resident Evil 8 als een nieuw deel in de Revelations-serie, maar uiteindelijk werd er het achtste deel in de hoofdserie van gemaakt nadat men zo onder de indruk was van het spel.

"Het heeft een eerstepersoonsperspectief, en veel puristen gaan het haten omdat het behoorlijk wat veranderingen heeft in het verhaal en qua vijanden. Hallucinaties, occultisme, krankzinnigheid en niemand kunnen vertrouwen zijn gigantische thema's in de game."

Klik hieronder op de tweet om alle tweets van Dusk Golem over Resident Evil 8 te zien. Overigens zou het niet voor het eerst zijn dat een game in de Resident Evil-reeks in first-person te spelen is: ook Resident Evil 7 had dit cameraperspectief. Dat spel was tevens speelbaar met een virtualrealitybril.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.