RoboCop: Rogue City-ontwikkelaar gaat nieuwe actie-rpg maken

Geplaatst: 7 juli om 12:30
Na het goed ontvangen Robocop: Rogue City gaat ontwikkelaar Teyon nu werken aan een nieuwe actie-rpg.

Dat blijkt uit verschillende vacatures bij het bedrijf. Uiteraard verklappen die vacatures nog maar weinig details, maar we weten in ieder geval dat de game op Unreal Engine 5 gebouwd gaat worden en dat een grote uitgever de knip heeft getrokken om de boel te financieren.

De game is verder nog vroeg in ontwikkeling en moet uiteindelijk naar pc en consoles komen. Meer weten we nog niet.

De vorige game van de studio Robocop: Rogue City werd zowel door spelers als recensenten met open armen ontvangen. Onze eigen Dwayne gaf de game een dikke 80. "RoboCop: Rogue City is een AA-first-person shooter die schittert door zijn liefde voor het bronmateriaal. Dankzij Unreal Engine 5 wordt dit alles verrekt goed in beeld gebracht en uitstekend vertaald naar gameplay. Net als de machines die het adapteert laat de performance wel wat te wensen over, maar dankzij een onderhoudend verhaal en leuke rpg-elementen is dit spel allesbehalve een failure to comply."

Jari KlapwijkDie ene gozer die nog nooit Star Wars en Harry Potter heeft gekeken. Speelt wel graag een spelletje en of dat nou van Xbox, PlayStation of Nintendo is, zal hem een worst wezen.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.