Update:Mac en Linux Rocket League-spelers kunnen hun geld terug krijgen

Geplaatst: 27 januari 2020 om 12:46Aangepast: 6 februari 2023 om 17:06
Update: Rocket League-spelers op Mac en Linux kunnen hun geld terug krijgen door contact op te nemen met Valve. Spelers moeten naar dehref="https://help.steampowered.com/nl/" rel="noopener noreferrer" target="_blank"> Steam Support-website</a>gaan, op aankopen klikken, Rocket League selecteren en hun geld terugvragen. Het is belangrijk om als reden te selecteren dat die er niet tussen staat en dan in de opmerkingen te melden dat het gaat om een Mac/Linux-versie van de game.

Origineel bericht:In een verklaring die door ontwikkelaar Psyonix is uitgebracht wordt gemeld dat de multiplayer-ondersteuning in Rocket League verdwijnt voor Linux- en Mac-apparaten. De laatste patch verschijnt ergens begin maart.

Psyonix zegt dat ze de beste speelervaring voor alle spelers willen bieden, voor zover dat mogelijk is. “Dit betekent ook dat er aanpassingen worden gemaakt aan de hand van nieuwe technologieën. Dit heeft het moeilijker gemaakt om MacOS en Linux (SteamOS) te ondersteunen. Daarom hebben we begin maart een laatste patch voor deze versies,” aldus Psyonix.

Gebruikers die game hebben aangeschaft via Steam hebben de mogelijkheid om de Windows-versie te downloaden, deze werkt op pc’s met Windows 7 of hoger. Bepaalde online functies werken niet meer na de laatste patch, functies zoals de League Rankings, privé potjes, toernooien en nog meer. Lokale potjes en split-screen-games werken nog wel.

Bekijk hier de volledige lijst aan functies die na de patch niet meer werken op Mac- en Linux-apparaten.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.