Romantisch: stelletje heeft Call of Duty-bruiloft

Geplaatst: 29 augustus om 14:28
Prachtig toch, als jij en je geliefde dezelfde hobby hebben? Een verliefd stelletje heeft onlangs een echte Call of Duty-bruiloft gehouden om hun liefde te vieren.

Het huwelijk van de twee streamers Brad 'TheCallofDutyDJ' en Chloe 'chloejagger' werd op beeld vastgelegd en was gisteren te zien tijdens de multiplayer-onthulling van Black Ops 6, waar ook werd onthuld dat Verdansk terugkeert naar Warzone.

De twee hebben elkaar ooit ontmoet in een online potje Call of Duty, dus zo'n bruiloft past helemaal bij ze. Bij het huwelijk was een Call of Duty-taart, Brad had Call of Duty-manchetknopen en zijn pak was zwart met een oranje stropdas - de kleuren van Black Ops 6.

Ook benoemden ze hun Call of Duty-avonturen in hun geloftes. "Chloe, ik aanbid je al sinds de eerste lobby waarin we elkaar ontmoetten. Het was echt 'love at first snipe'", aldus Brad. "Onze liefde is sterker dan elke meta en ik kan niet wachten om mijn leven met je te delen. Ik beloof je altijd lief te hebben, te beschermen, en je de bom te laten ontmantelen."

Ook Chloe had mooie woorden in haar geloften. "Je liet me direct harder lachen dan ik ooit heb gelachen. Ik beloof om aan je zijde te blijven, zelfs als je mijn kill steelt."

Over hun huwelijksreis is het koppel duidelijk. "We gaan absoluut naar huis en zoveel mogelijk van de bèta spelen als we kunnen. Daarna maken we ons wel zorgen over de huwelijksreis."

View post on X
Erik NusselderRedacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.