Ryu Ga Gotoku onthult nieuwe game tijdens Tokyo Game Show

Geplaatst: 17 juli om 13:31
Ryu Ga Gotoku-fans opgelet! De Like a Dragon-maker kondigt tijdens Tokyo Game Show een nieuwe game aan.

Dat heeft de studio bekendgemaakt in een livestream (via VGC). Verder is helemaal niet bekend om welk project het gaat. Het zou zomaar een nieuwe Like a Dragon kunnen zijn, of misschien wel iets compleet nieuws. Tokyo Game Show vindt dit jaar van 26 tot en met 29 september plaats, dus op een van die dagen gaan we erachter komen wat er bij Rya Ga Gotoku wordt gekookt.

Eerder deze maand deed de ontwikkelaar al een beetje geheimzinnig over de nieuwe game door te zeggen dat ie ons gaat verrassen. "We kunnen jullie niet vertellen wat voor soort game het is, maar als we dat zouden doen, zouden jullie verrast zijn," zei men. Spannend!

Het werktempo van de ontwikkelaar is sowieso te prijzen, want eerder dit jaar kwam Like a Dragon: Infinite Wealth uit en nu zijn ze blijkbaar al bijna klaar om een nieuw project te onthullen. Dat is verdraaid lekker in een tijd waarin gameontwikkeltrajecten alleen maar langer gaan duren.

Jari KlapwijkDie ene gozer die nog nooit Star Wars en Harry Potter heeft gekeken. Speelt wel graag een spelletje en of dat nou van Xbox, PlayStation of Nintendo is, zal hem een worst wezen.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.