Sakurai sluit een nieuwe Smash Bros.-game niet uit

Geplaatst: 2 november 2021 om 14:28Aangepast: 3 februari 2023 om 10:13
Masahiro Sakurai, de regisseur van de Super Smash Bros.-games, sluit niet uit dat er ooit een nieuwe Smash Bros.-game komt.

Dat laat hij weten in een interview met het Japanse magazine Famitsu, dat werd vertaald door VGC. "Ik denk niet na over een vervolg, maar ik kan niet met zekerheid zeggen dat dit de laatste Smash Bros.-game is."

Hij vervolgt: "Ik moet mij bedenken of we een Smash Bros.-game uit moeten brengen en daarmee de mogelijkheid creëren dat we spelers teleurstellen." Volgens Sakurai kan een Smash Bros.-game nooit meer zo'n groot rooster aan speelbare personages krijgen als het meest recente deel in de reeks, Super Smash Bros. Ultimate. Het toch al forse rooster van die game werd uitgebreid met twee extra seizoenen aan nieuwe personages.

Verderop in het interview meldt Sakurai: "Ik kan mij niet voorstellen dat Smash Bros. gemaakt kan worden zonder mij. Maar als ik eerlijk ben, zou ik het iemand anders willen laten doen. Ik heb dat wel eens geprobeerd, maar dat werkte niet. Als we doorgaan met de reeks, moeten Nintendo en ik serieus bekijken hoe we er een succes van kunnen maken."

-39326125

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.