Script Kingdom Come: Deliverance 2 is mogelijk langer dan scenario Baldur’s Gate 3

Geplaatst: 31 augustus om 09:29
Dacht je dat Baldur’s Gate 3 veel dialogen bevat? Nou, Kingdom Come: Deliverance 2 doet er naar verluidt nog een schepje bovenop. De aankomende rpg zou een script van 2,2 miljoen woorden bevatten.

Dat zegt Daniel Vávra, medeoprichter en creative director bij ontwikkelaar War Horse Studios. Hij zegt dat het script van Kingdom Come: Deliverance 2 momenteel 11.000 pagina’s telt met ongeveer 2,2 miljoen woorden. “Dat zijn 100 scripts voor een doorsnee film of 25 romans”, zegt Várva.

View post on X

Als de uitspraken van Várva kloppen, dan neemt Kingdom Come: Deliverance 2 de titel van game met het langste script over van Baldur’s Gate 3. Die game heeft een scenario van zo’n 2 miljoen woorden, blijkt uit een verklaring van Larian Studios-chief Sven Vincke vlak na de release van Buldur’s Gate 3 op Steam. Het is onduidelijk hoeveel woorden daar nog bij zijn gekomen door content die na de launch is verschenen.

Dwayne VranckenVan origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online fighting games. Begon bij Metal Gear Solid op de PlayStation en vindt inmiddels dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.