Sea of Stars ontvangt in 2025 gratis Throes of the Watchmaker-uitbreiding

Geplaatst: 27 augustus om 14:31
De prachtige indiegame Sea of Stars ontvangt in de lente van 2025 gratis dlc in de vorm van Throes of the Watchmaker.

Dat werd tijdens de Indie World Showcase vanmiddag aangekondigd. Het was al bekend dat de dlc in de maak was, maar nu weten we daadwerkelijk wat we kunnen verwachten. In deze uitbreiding verkennen de Solstice Warriors Valere en Zale de miniatuurwereld Horloge. In dit magische land worden de inwoners bedreigd door een vervloekte kermis, en het is aan onze helden om de boel te redden.

De uitbreiding bevat nieuwe speelbare klassen voor Valere en Zale. Zo kan Zal een flexibele Juggler worden en moet Valere haar balans bewaren als Acrobat. Deze nieuwe klassen hebben natuurlijk ook nieuwe aanvallen en combo's. Er is zelfs een nieuw speelbaar personage: Arty, de vriendelijke robot. Tot slot zal ook de aankomende lokale coöperatieve modus voor drie spelers beschikbaar komen voor Throes of the Watchmaker. Deze co-op-update komt eind dit jaar al voor het hoofdspel beschikbaar.

Sea of Stars is verkrijgbaar op Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. De gratis uitbreiding komt voor alle platformversies beschikbaar.

Watch on YouTube

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.