Seizoen 2 van Apple TV+-serie Silo verschijnt op 15 november

Geplaatst: 1 augustus om 14:45
Het tweede seizoen van de sciencefictionserie Silo komt op 15 november op Apple TV+ te staan.

Dat werd afgelopen weekend tijdens San Diego Comic-Con aangekondigd. Het vorige seizoen kwam in het voorjaar van 2023 uit. Aangezien het een behoorlijk ambitieuze serie is, mogen we nog niet klagen met een wachttijd van anderhalf jaar.

Verder werd ook bekend gemaakt dat Steve Zahn onderdeel uit zal maken van de cast van het tweede seizoen. De acteur gaat al heel wat jaartjes mee, maar recentelijk ken je hem mogelijk van het eerste seizoen van de geprezen HBO-serie White Lotus.

Tot slot weten we ook alvast dat het tweede Silo-seizoen, net als het eerste seizoen, tien afleveringen telt. Dat is tegenwoordig helemaal geen zekerheidje - er zijn genoeg series die het met minder afleveringen per seizoen moeten doen.

Wij kijken in ieder geval erg uit naar het tweede seizoen van de serie die op een trilogie aan boeken is gebaseerd, want het eerste seizoen was zeker boeiend genoeg en keek dankzij acteurs als Rebecca Ferguson, Tim Robbins en Common lekker weg. De serie speelt zich af in een ondergrondse silo van 144 verdiepingen, waar mensen al generaties lang leven en dus niet anders gewend zijn. Bepaalde gebeurtenissen zorgen er echter voor dat Ferguson een zoektocht start naar de waarheid achter de silo en wat er zich boven de grond afspeelt.

Check hieronder een trailer van het eerste seizoen.

Watch on YouTube

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.