Shadow of the Erdtree hoogst beoordeelde dlc ooit

Geplaatst: 19 juni om 12:57
FromSoftware heeft het weer geflikt! Elden Ring-uitbreiding Shadow of the Erdtree is de hoogst beoordeelde dlc ooit op Metacritic.

Na 56 reviews staat de PlayStation 5-versie - die door de meeste recensenten is gespeeld - op een gemiddelde score van 95. De vorige recordhouder was The Witcher 3: Wild Hunt - Blood and Wine met een score van 92. De dlc scoort wel een puntje lager dan de basisgame.

Nog twee nachtjes slapen en dan kunnen we allemaal met Shadow of the Erdtree aan de slag. Het is de eerste en enige uitbreiding die Elden Ring krijgt. De dlc laat je los in een volledig nieuw gebied dat nog groter is dan Limgrave, gevuld met meer dan tien eindbazen en talloze nieuwe vijanden en geheimen om te ontdekken. De uitbreiding kost veertig euro.

Onze eigen Dwayne speelde de dlc al en gaf hem een heerlijke 93. "De ingetogen Realm of Shadow doet terugdenken aan Dark Souls en is heerlijk sfeervol, met prachtige visuals en meeslepende muziek. De nieuwe wapens zijn opwindend om te proberen, de vijanden, eindbazen en andere NPC’s ademen karakter en de vijanden zijn weer heerlijk meedogenloos. Bovenal shinet het Escheriaanse leveldesign in deze kleinere wereld, en verdwaal je er met plezier in. Een onvergetelijke DLC voor een net zo onvergetelijke basisgame."

Elden Ring: Shadow of the Erdtree verschijnt op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.