Sid Meier’s Civilization 7: eerste gameplay wordt getoond op 20 augustus

Geplaatst: 2 augustus om 13:40
Fan van de tijdopslokkende game Sid Meier’s Civilization 7? Dan moet je 20 augustus tijd vrijmaken. Dan is er namelijk een showcase te zien. In eerste instantie zie je tijdens Gamescom Opening Night Live meer van de game, maar daarna wordt er nog een livestream getoond.

2K Games en Firaxis komen na de liveshow op het Duitse game-event met een gameplayshowcase op Twitch en YouTube die begint om 22:30 uur Nederlandse tijd. Of er twintig minuten aan gameplay te zien is, dat zal niet, maar de showcase duurt wel 20 minuten in totaal. 

Civ is een icoon in de gamewereld, zeker op het gebied van turn-based strategiegames. Het bestaat al sinds 1991 en er werden al 65 miljoen Civ-games verkocht. Het is wel een gamefranchise die veel tijd in beslag neemt om te ontwikkelen, mede omdat er ontzettend veel onderdelen bij komen kijken. Civ 6 verscheen in 2016 en is de meest populaire Civilization tot nu toe. In 2025 gaan we zien of nummer 7 dat weet te overstemmen, want dat jaar verschijnt het spel op pc en consoles.

View post on X
Laura JennyRoots in Nintendo-games, als puber veel uren in PC-spellen gestoken en nu kan ze niet kiezen welke console haar favoriet is. Haar favo game wel: Super Mario World, hoewel ze altijd openstaat voor een nieuwe nummer 1. Praat veel, maar tikt nog liever. Als het niet over games gaat, dan over films en t

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.