Silent Hill: The Short Message meer dan drie miljoen keer gedownload

Geplaatst: 4 augustus om 11:06
Het gratis Silent Hill: The Short Message is al meer dan drie miljoen keer gedownload.

Dat heeft Konami bekendgemaakt. De korte horrorervaring kwam eerder dit jaar gratis uit, exclusief op de PlayStation 5. In februari onthulde de ontwikkelaar al dat de game twee miljoen keer gedownload was en nu zijn daar dus nog een miljoen downloads bij gekomen. Niet verkeerd!

Silent Hill: The Short Message telt drie hoofdstukken en houdt je ongeveer een uur of twee bezig. De game is onthuld tijdens een State of Play en was toen direct gratis te downloaden, wat wel wat weg heeft van de manier waarop Hideo Kojima's Silent Hills-demo P.T. destijds onthuld is

In Silent Hill: The Short Message speel je als een jongedame die met behulp van haar smartphone een verlaten pand ontdekt, waar wat verschrikkingen zich verborgen houden - die misschien wel wat te maken hebben met de (niet-zo-subtiele) subtext van problemen met de mentale gezondheid. 

View post on X
Jari KlapwijkDie ene gozer die nog nooit Star Wars en Harry Potter heeft gekeken. Speelt wel graag een spelletje en of dat nou van Xbox, PlayStation of Nintendo is, zal hem een worst wezen.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.