The Elder Scrolls Online-uitbreiding brengt je terug naar Skyrim

Geplaatst: 16 december 2019 om 09:28Aangepast: 22 augustus om 08:53
Spelers van The Elder Scrolls Online keren binnenkort terug naar het landschap van Skyrim, dit werd bekendgemaakt tijdens The Game Awards.

Er is van alles onthuld tijdens The Game Awards, en vanwege al het overweldigende gamenieuws, is de kans groot dat kleinere nieuwtjes en hints over het hoofd zijn gezien. Zo hintte ZeniMax Online Studio's naar een uitbreiding van The Elder Scrolls Online. Deze uitbreiding biedt spelers de mogelijkheid om het speelveld van The Elder Scrolls 5 te bezoeken: Skyrim.

Veel werd er niet onthuld, maar de studio heeft wel aangekondigd dat er binnenkort meer over de Skyrim-uitbreiding wordt onthuld. Dit gebeurt volgens de ontwikkelaar tijdens een livestream-evenement dat 16 januari 2020 wordt gehouden. Deze livestream gaat om 23:00 uur Nederlandse tijd van start.

Het is niet de eerste keer dat ESO een bekend gebied terugbrengt, eerder konden een paar delen van al worden ontdekt en werdMorrowind, bekend van The Elder Scrolls 3, al aan de online mmorpg toegevoegd. Deze uitbreiding was destijds voor 40 euro te koop, de kans is groot dat dezelfde prijs gehanteerd wordt voor de Skyrim-uitbreiding.

Watch on YouTube
Cody DakotaTo all agents of Overwatch, this is Winston! Gek op indiegames met strakke platformactie en speelt dus het liefst elke dag Celeste, Spelunky (2) en Super Mario Odyssey. Wacht geduldig op Skate 4.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.