Sony reageert opvallend op vraag over nieuw PlayStation 5-model

Geplaatst: 19 december 2022 om 13:20Aangepast: 2 februari 2023 om 14:01
Een PlayStation-topman hint mogelijk naar een nieuw PlayStation 5-model in 2023.

Hideaki Nishino, de senior vicepresident van 'platform experience' bij PlayStation, werd geïnterviewd door het Japanse Famitsu (via Insider Gaming). Famitsu merkte op dat de PlayStation 4 Pro drie jaar na de release van de reguliere PlayStation 4 uitkwam - en eind 2023 is het drie jaar geleden dat de PlayStation 5 is uitgekomen.

Nishino bevestigde het bestaan van een nieuwe versie van de PlayStation 5 niet, maar hij gaf wel het volgende antwoord: "Wij geloven ook dat dat het een erg belangrijke tijd wordt voor het platform. Ik hoop dat je uitkijkt naar volgend jaar." 

Hoewel dit geenzins een bevestiging is dat er in 2023 een nieuw PlayStation 5-model uitkomt, kan Nishino's opmerking wel geïnterpreteerd worden als een hint naar een mogelijke aankondiging.

Er gaan al langer geruchten over een nieuw PS5-model - volgens die geruchten zou men een loskoppelbare disk drive aan de console kunnen koppelen, zodat de PS5 ook kleiner qua formaat kan worden. Vooralsnog is echter nog niets officieel bevestigd.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.