Speciale editie-Xbox van Call of Duty onthuld

Geplaatst: Vandaag om 16:50
Wil je graag zo diep in Black Ops 6 duiken, dat je Xbox ook Call of Duty mag schreeuwen? Dan is nu de ultieme set ‘accessoires’ voor je aangekondigd: de Black Ops 6 Xbox Collection. Het gaat om een wireless controller, een Elite wireless controller series 2 en een speciale wrap waarmee je je Xbox Series in een soort 90’s-spy-thriller kunt omtoveren.

De controllers en wrap zijn nu verkrijgbaar in de Microsoft Store voor 84,98 euro voor de gewone controller en 154,98 euro voor de Elite-versie. De wrap voor Xbox Series X is ook al te pre-orderen en kost 54,99 euro. Er zijn ook twee nieuwe Ghost Cipher Special Edition-controllers in de Store te vinden met een soort doorzichtig design in grijs en blauw.

Watch on YouTube

Laura JennyRoots in Nintendo-games, als puber veel uren in PC-spellen gestoken en nu kan ze niet kiezen welke console haar favoriet is. Haar favo game wel: Super Mario World, hoewel ze altijd openstaat voor een nieuwe nummer 1. Praat veel, maar tikt nog liever. Als het niet over games gaat, dan over films en t

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.