Speel drie klassieke Fallout-games gratis via Epic Games Store

Geplaatst: 31 augustus om 10:01
Wie zin heeft in wat klassieke Fallout-actie valt met zijn neusje in de boter bij de Epic Games Store. Drie oude games uit de franchise scoor je daar nu helemaal gratis.

In plaats van twintig euro betaal je nu helemaal niets voor de Fallout Classic Collection. Die bevat de eerste twee Fallout-games en Fallout Tactics: Brotherhood of Steel. Het zijn allemaal Fallout-games die zich vanuit isometrisch perspectief laten besturen, in tegenstelling tot de hedendaagse games in de reeks van Bethesda. Je vindt de collectie hier.

Naast de Fallout-games haal je ook Wildcard Football nu gratis binnen via de winkel van Epic Games. Die game, gemaakt door Saber Interactive, brengt arcade American Football-actie in 7v7-potjes. In tegenstelling tot zijn aardse inspiratiebron geeft Wildcard Football zijn speler speciale krachten die een potje zo doen kantelen. Daarnaast kunnen de regels ook in real-time veranderen, waardoor chaotische wedstrijden gegarandeerd zijn.

Je hebt tot en met 5 september om de gratis games binnen te hengelen. Daarna worden ze vervangen door Football Manager 2024 en Sniper Ghost Warrior.

Dwayne VranckenVan origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online fighting games. Begon bij Metal Gear Solid op de PlayStation en vindt inmiddels dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.