Speel komend weekend de tweede open bèta van UFL

Geplaatst: 30 juli om 15:11
UFL, de voetbalgame die de strijd aangaat met EA Sports FC en eFootball, beleeft komend weekend zijn tweede open bètatest.

Van 2 tot en met 4 augustus staat de open beta voor de tweede keer open. Vorige maand kon je van 7 tot en met 9 juni ook al los met de nieuwe voetbalgame. Ontwikkelaar Strikerz Inc. verwelkomde toen meer dan 1,3 miljoen spelers en zegt de feedback na de eerste test voor een deel al te hebben verwerkt in het komende testweekend. Preloaden kan vanaf nu al.

Watch on YouTube

UFL moet zich volgens Strikerz Inc. richten op eerlijke wedstrijden, waarbij spelers van een vergelijkbaar niveau tegenover elkaar worden gezet. Niemand minder dan Cristiano Ronaldo investeerde vorig jaar nog 40 miljoen dollar in de ontwikkeling van de game. Niet vreemd dus dat je zijn virtuele versie uitvoerig terugziet in de marketing.

Wanneer UFL precies uitkomt is nog niet bekend, maar duidelijk is in ieder geval dat hij free-to-play wordt.

Dwayne VranckenVan origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online fighting games. Begon bij Metal Gear Solid op de PlayStation en vindt inmiddels dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.