Square Enix onthult binnenkort plannen voor Final Fantasy-jubileum

Geplaatst: 14 mei 2022 om 09:10Aangepast: 22 augustus om 09:03
Square Enix is van plan om binnenkort plannen te onthullen voor het vijfendertigste jubileumjaar van Final Fantasy.

Dat liet de uitgever weten tijdens de bekendmaking van diens fiscale jaarcijfers. Analist David Gibson vatte de aankondigingen van het bedrijf op Twitter samen.

Square Enix zou de plannen voor het jubileumjaar ergens deze maand of volgende maand willen onthullen. Wat dat precies omvat, is nu nog niet bekend, al is er eerder dit jaar al wel een speciale website online gekomen. De eerste Final Fantasy-game kwam op 18 december 1987 uit op de Famicon (NES), dus eind dit jaar bestaat de reeks vijfendertig jaar.

Het bedrijf liet verder weten dat het hoge verwachtingen heeft voor Final Fantasy 16. Ergens binnenkort moet een nieuwe trailer van de aankomende PlayStation 5-game worden getoond.

Tot slot liet Square Enix weten dat het geld dat de verkoop van diens westerse studio's hen oplevert, niet in nft's wordt geïnvesteerd zoals eerder naar buiten werd gebracht. In plaats daarvan wordt het geld gebruikt om de kernwerkzaamheden van het bedrijf aan te sterken. De financiën voor de ontwikkeling van nft's komen uit een ander potje.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.