StarCraft 1 en 2 onderweg naar Game Pass

Geplaatst: Vandaag om 13:03
Microsoft heeft tijdens een presentatie op de Tokyo Games Show weer een hoop nieuws uit de hoge hoed getoverd, waaronder nieuwe toevoegingen voor abonnementsdienst Game Pass.

Het meest opvallende daarbij is toch wel de komst van StarCraft: Remastered en deeltje 2. Sinds Microsoft de hele toko van Activision Blizzard opkocht, worden er langzaam games uit die collectie op de dienst gezet. Denk aan Diablo 4 en straks Call of Duty, maar nu gaan dus ook de kluizen van wat oudere games open.

De eerste StarCraft kwam oorspronkelijk in 1998 uit, deel twee volgde in 2010. De real-time strategy-games hadden een enorme invloed op het genre en zijn nog altijd populair. Beide games worden op 5 november toegevoegd aan Game Pass voor pc.

Daarnaast werden er ook aanwinsten van andere ontwikkelaars aangekondigd. Zo wordt de koddige coöp-game All You Need is Help vandaag aan de dienst toegevoegd, gelijk bij release. Ook de HD Remaster van Japanse RPG Legend of Mana en genregenoot Trials of Mana komen er vandaag bij.

Tot slot kan iedereen vanaf vandaag ook genieten van de bizarre pret in We Love Katamari Reroll + Royal Reverie, een remaster van een van de meest geliefde games uit de Katamari-serie waarin je alles op een bolletje moet oprollen. De game wordt ook vandaag aan Game Pass toegevoegd.

Erik NusselderRedacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.