Starfield wordt in de zomer van 2022 uitgebreid getoond

Geplaatst: 11 november 2021 om 13:46Aangepast: 3 februari 2023 om 10:06
De volgende grote onthulling rondom het langverwachte Starfield staat in de zomer van 2022 gepland.

Dat liet Todd Howard gisteren weten tijdens een vragensessie met fans op Reddit. Hij werd gevraagd of spelers revolutionaire innovaties in het spel kunnen verwachten, waarop hij antwoordde: "We laten het liever zien, en dat moet komende zomer gebeuren. We zijn blij met de progressie die we boeken. Daar kun je wat van zien in de trailer die in-game is geschoten." Hij heeft het over de deze zomer getoonde onthullingstrailer.

Howard liet ook weten dat spelers veel vrijheid krijgen bij het samenstellen van hun speelbare personage in Starfield. Men kan zelfs het voornaamwoord van het personage bepalen ("hij, zij, hen"). Voor elk van deze opties zijn specifieke dialogen opgenomen.

Starfield moet daarnaast "volledige mod-ondersteuning" bieden, vergelijkbaar met voorgaande Bethesda Game Studios-games. "Onze modders-gemeenschap staat al twintig jaar aan onze zijde. We houden van wat ze doen en hopen dat sommigen er een carrière van kunnen maken."

In Starfield sluiten spelers zich aan bij de Constellation, een organisatie die de ruimte verkent op de 'laatste reis van de mensheid', honderden jaren in de toekomst. De game verschijnt op 11 november 2022 voor Xbox Series X en S en pc.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.