Streamer verslaat Elden Ring: Shadow of the Erdtree-baas met hersengolven

Geplaatst: 6 dagen geleden om 14:30
Een streamer heeft de eerste baas in Elden Ring-uitbreiding Shadow of the Erdtree wel op een heel speciale manier verslagen: ze gebruikte haar hersengolven.

Terwijl mensen massaal klagen over de hoge moeilijkheidsgraad van het pas uitgekomen Shadow of the Erdtree, vinden sommige spelers nieuwe manieren om zichzelf nog wat extra uit te dagen.

Neem streamer Perrikaryal, die al maandenlang allerlei unieke manieren vindt om bazen in Elden Ring te verslaan. Haar nieuwste project is een speciale controller om haar hoofd die niet alleen een gyroscoop heeft, maar ook haar hersengolven naar daadwerkelijke gameplay, zoals aanvallen en andere bewegingen, vertaalt. Hoe dat precies werkt moeten we je verschuldigd blijven - we zijn immers geen wetenschappers - maar check hieronder hoe bizar dat is!

En voordat je reageert met hoe makkelijk dit moet zijn vergeleken met Elden Ring met een controller spelen: dit vergt echt opperste concentratie. Eén verkeerde gedachte of afleiding zou er in principe voor kunnen zorgen dat het personage op je scherm niet meer doet wat je eigenlijk wil. Daarbij heeft Perrikaryal al meerdere lange video's geplaatst waarin ze de techniek achter dit idee in detail uitlegt, dus van een stiekeme andere persoon die de game met een controller bestuurt lijkt geen sprake. Indrukwekkend!

View post on X

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.