Street Fighter 6 is net zoveel verkocht als Mortal Kombat 1

Geplaatst: 7 september om 09:20
Street Fighter en Mortal Kombat zijn als peper en zout, Ajax en Feyenoord, zwart en wit. Concurrenten, maar ze horen ook bij elkaar. Ook qua verkopen, zo blijkt, want Street Fighter 6 is nu officieel net zoveel verkocht als Mortal Kombat 1.

4 miljoen games zijn er verkocht van beide spellen. Street Fighters 6 verscheen ruim een jaar geleden op PlayStation, Xbox en PC. “Bedankt voor het spelen en voor het helpen bereiken van deze mijlpaal!” zegt Capcom. “We hopen dat jullie enthousiast zijn over de toekomst van SF6, want we zijn van plan om meer content uit te brengen en meer evenementen te houden!”

Wel moeten de verkopen nog wat harder gaan lopen wil Capcom aan zijn target komen: het verwacht meer dan 10 miljoen stuks te verkopen, waardoor het gelijkloopt met Street Fighter 5. Dat is op zich haalbaar als we kijken naar de geschiedenis van Street Fighter: op de SNES verkocht Street Fighter 2 al 4,1 miljoen exemplaren. Mortal Kombat doet het alleen altijd net iets beter dan Street Fighter. Mortal Kombat 1 zit op 11 maanden na de lancering op 4 miljoen verkopen, terwijl er voor Street Fighter 6 een periode van 15 maanden nodig was.

Street Fighter 6 zit nu middenin Second 2, dus er is nog veel content om de vechtgame te vergroten. 

Laura JennyRoots in Nintendo-games, als puber veel uren in PC-spellen gestoken en nu kan ze niet kiezen welke console haar favoriet is. Haar favo game wel: Super Mario World, hoewel ze altijd openstaat voor een nieuwe nummer 1. Praat veel, maar tikt nog liever. Als het niet over games gaat, dan over films en t

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.