Studio van Amy Hennig werkt aan Star Wars-game

Geplaatst: 20 april 2022 om 04:23Aangepast: 2 februari 2023 om 07:52
Skydance New Media, de nieuwe studio van Amy Hennig, werkt aan een Star Wars-game.

Dat is officieel aangekondigd. Het gaat om een actie-adventuregame met een compleet nieuw verhaal binnen de Star Wars-franchise. "Ik heb vaak gemeld dat Star Wars uit 1977 mijn twaalfjarige brein voorgoed veranderde en mijn creatieve brein heeft gecreëerd. Ik vind het dan ook geweldig om met Lucasfilms Games samen te werken om interactieve verhalen te vertellen in dit universum waar ik van hou."

In 2019 werd al duidelijk dat Hennig, die voorheen werkte aan een geannuleerde Star Wars-game bij Visceral Games en EA, samen met voormalige EA-werknemer Julian Beak aan de slag ging bij een nieuwe gamedivisie van Skydance. Dat is een filmproductiebedrijf, bekend van films als Star Trek, Mission Impossible en Terminator: Dark Fate. Het team dat daar aan games werkt, heet Skydance New Media. Hennig was voorheen ook werkzaam bij Naughty Dog als de creative director van de Uncharted-games.

Eerder werd al aangekondigd dat Skydance New Media aan een Marvel-game werkt. Van zowel het Marvel-project als het nu aangekondigde Star Wars-spel zijn verder geen details of beelden beschikbaar.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.