Super Mario Bros. Movie 2 bevat personages die uit de eerste zijn gegooid

Geplaatst: Vandaag om 15:00
De tweede Mario-film is in de maak en die blijkt een heleboel personages te introduceren in de Mario-filmwereld die we eigenlijk allang hadden verwacht te zien. Volgens de stemacteur van Toad, Keegan-Michael Key, zitten er wat Nintendo-personages in de tweede film die eigenlijk in de eerste hadden gemoeten.

In de eerste was het op een gegeven moment zo’n bonte boel aan Nintendo-personages, dat er nu eenmaal een aantal moesten worden weggesneden. Was het Bowser Jr? Was het Rosalina? Was het [vul jouw favo maar missende personage in]? Dat verklapt Toad niet, maar in ieder geval krijgen sommige van deze characters nu alsnog de kans om in de spotlight te staan.

Super Mario Bros. Movie 2

Tegen Men’s Journal zegt Key: : Ik heb het gevoel dat ze het universum waarin deze personages leven creatief hebben uitgebreid. We zullen een aantal nieuwe characters ontmoeten en oude favorieten. Zelfs een aantal personages waarvan ik denk dat ze echt diepgeworteld zijn. Door de manier waarop het verhaal zich nu aftekent, worden die personages erg intrigerend.” De wijze waarop hij het zegt is al intrigerend. 

De tweede film zou wat breder zijn en in een interessant gedeelte uit het Mario-verhaal duiken, inclusief allerlei Easter Eggs. De flick wordt verwacht op 3 april 2026.

Laura JennyRoots in Nintendo-games, als puber veel uren in PC-spellen gestoken en nu kan ze niet kiezen welke console haar favoriet is. Haar favo game wel: Super Mario World, hoewel ze altijd openstaat voor een nieuwe nummer 1. Praat veel, maar tikt nog liever. Als het niet over games gaat, dan over films en t

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.