Switch- en Wii-versies The Legend of Zelda: Skyward Sword vergeleken

Geplaatst: 19 februari 2021 om 09:30Aangepast: 22 augustus om 08:49
Er is een vergelijkingsvideo online verschenen waarin de Switch- en Wii-versies van The Legend of Zelda: Skyward Sword naast elkaar worden gelegd.

De vergelijkingsvideo is gemaakt door YouTube-kanaal ElAnalistaDeBits, en is dus geen officiële video van Nintendo. Diverse locaties en scènes uit de Zelda-game worden naast elkaar gelegd.

Nintendo kondigde tijdens de Direct-uitzending eerder deze week The Legend of Zelda: Skyward Sword HD aan voor de Switch. Skyward Sword verscheen oorspronkelijk in 2011 op de Wii. De Switch-versie verschijnt op 16 juli. 

De Zelda-game bevat een traditionele spelwereld met kerkers, maar heeft als unieke feature dat spelers met de Wii Motion Plus-controller de richting van Links zwaardslagen kunnen bepalen. Deze besturing kan ook op de Switch worden toegepast met de Joy-Con-controllers, waarbij één controller als zwaard en de ander als schild functioneert. Het is echter ook mogelijk om de game geheel met knoppen te spelen, zoals op de Switch Light en de Pro Controller. Met de rechter analoge stick kan het zwaard in richtingen worden geduwd.

Bekijk de vergelijkingsvideo hieronder.

Watch on YouTube

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.